Diensten van Seijsener Promoties

 

Conceptrealisatie

Wij kunnen u als bedrijf helpen om uw ruwe schets of idee om te zetten in een compleet concept. Dit betekent dat wij uw idee omzetten naar een werkbaar concept, eventueel inclusief het creëren van artwork en het maken van bouwtekeningen.


Bouw

Na het creëren of verkrijgen van uw concept gaan we aan de slag met de bouw van alle elementen. Een simpele kast voor de verkoop van uw product of een complete shop-in-shop. Door ons veelzijdige machinepark of onze vertrouwde toeleveranciers kunnen wij alles produceren. Denkt u hierbij aan verschillende houtbewerkingen, metaalbewerking, laser snijden of graveren van diverse kunststoffen en hout of grootformaat printen.


Print

Ons printer machine park is erg veelzijdig. Van grootformaat printen op papier tot direct op plexiglas printen is hierin allemaal mogelijk.

Wij printen op onder andere:

Laser

We beschikken over een laser snij- en graveermachine. Met deze machine kunnen wij alle soorten hout en verschillende soorten kunststoffen voorzien van een gravering en die in elke gewenste vorm contouren.


Installatie’s

Ook voor de installatie kunt u op ons rekenen. Wij beschikken over permanente airportbadges voor Amsterdam Schiphol Airport en Brussels Airport. Daarnaast doen wij ook installatie’s op ferry’s, Charleroi Airport (Brussels Zuid), militaire basissen, maar zijn ook beschikbaar op de lokale markt voor uw winkel.